obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Wel internet geen telefoon
leeuwarder
Hallo heb sinds woensdag dus internet via telfort maar de telefoon werkt nog niet.Nemen het nummer mee van vorige provider maar kan 4 dagen duren.Klopt het dat dit 4 dagen duurt of moet er nog iets in modem veranderd veranderd worden om de telefoon te laten werken.Staat nu ingesteld door Telfort zelf maar klopt dit wel.???Frown.
Alvast bedankt voor het antwoord..
 
EdP
Het klopt dat het porteren van je telefoonnummer een paar werkdagen kan duren. Er zijn helaas ook providers die minder graag meewerken en dan kan het ook best langer duren.

Je kunt wel blijven bellen met de oude provider zolang die nog een kiestoon geeft (telefoon via de splitter aansluiten in dat geval). Zodra die geen kiestoon meer geeft moet de (figuurlijke) spanning stijgen, het duurt dan niet lang meer.
Gewijzigd door EdP op 04 oktober 2008, 01:26
 
epschol
Je SIP instellingen moeten wel erg goed staan, als daar een foutje in zit dan zal de telefoon het niet doen. Veel gemaakte vergissingen zijn verwisselen van 0 (nul) en O (letter O) in paswoord, 1 en l (letter l). De techneuten hebben de mogelijkheden om te testen dat de lijn op zich actief is en dan is dit de meest aanwezige fout en foutje 2 verkeerd ingestelde SIP servers en verkeerde poort, maar die staan standaard goed na een fabrieks-reset van het meegeleverde modem. En als je het nummer wel kunt bellen maar het toestel gaat niet over: verkeerde aansluitpoort gekozen of een heel enkel keertje hebben mensen nog PTT T65 telefoons (je gelooft het niet) en de B en EB aansluiting zijn niet doorverbonden. Je krijgt voordat de portering actief is wel uitgaand de nieuwe CLIR maar je kan nog niet gebeld worden op dat nummer.
 
data-full-width-responsive="true">
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Wel internet geen telefoon', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Geen TV signaal Algemeen : 2 18 dec 2016
Playstation 3 maakt geen verbinding WiFi : 2 03 mrt 2016
Geen tv en telefoon en internet heeel traag Storing : 2 29 feb 2016
internet snelheid Snelheid : 5 26 aug 2015
internet buitenland bundel Klacht over Telfort : 1 09 aug 2015
Advertentie
data-full-width-responsive="true">