obey-robots.txt
Advertentie
data-full-width-responsive="true">
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Communicatie
Helmaripson
Vanaf 5 juni ben ik al doende om mijn i phone in bezit te krijgen. Pakket binnengekomen zonder iphone, alleen simlock. Hoe slecht dat er gereageerd e/o gecommuniceerd wordt door telfort. Kortom,slecht en heel teleurgesteld door dit bedrijf. Feedback hebben ze volgens mij ook nog nooit van gehoord. Actie komt iedere keer weer vauit mijzelf. Telefoonkosten!!!!!
Er is al een dossier opgebouwd, dat wil je niet weten. Maar och,aldus een van de medewerkers, u heeft toch nog een telefoon,dus u kunt toch nog bellen.
Nee telfort,dat wil ik juist niet horen. Ik denk dat ik nu al heel veel geduld heb gehad, dus ik hoop dat ik op kort termijn Eens mijn iphone mag ontvangen.
En op zijn minst eens een feedback.

Groet
Helma ripson
 
Helmaripson
Hoe slecht van telfort. En hoe belangrijk is een klant!!!!Eindelijk was ik zover. Ik kreeg na 2 maanden eindelijk iemand van het hoofdkantoor. Via een zeer behulpzame dame trouwens.
Mevr ,dit kan niet aldus sandra. Telefoon wordt bestelt en wordt bij u afgeleverd. Zaterdag wellicht niet,maar zeker maandag. Maandag thuis gebleven. Dinsdag zag ik post.nl ,maar hij rijdt mijn deur weer voorbij. Nee dit kan toch niet waar Zijn. Gebeld en vroeg naar sandra, maar krijg haar dus niet aan de telefoon. Ik moet gewoon afwachten. Kan zijn morgen of overmorgen. Ik ben het zo beu om zo behandelt te worden door een zeer klant onvriendelijke instelling.
 
data-full-width-responsive="true">
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Communicatie', te verwijzen!
BBcode:
HTML: