obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Nieuwe prijzen mobiel internetbundels
SimOnly

Quote

Per 1 juli a.s. verandert Telfort de prijzen van mobiel internet op de telefoon en mobiel internet op de laptop en tablet. Deze prijsaanpassing vloeit voort uit een snelheidsverhoging van het dataverkeer en de invoering van een duidelijke datagrens voor mobiel internetbundels. Voortaan kunnen klanten kiezen uit drie verschillende internetbundels per type mobiel apparaat. Daarnaast gaan klanten beschikken over meerdere gratis diensten die inzicht bieden in het dataverbruik. De nieuwe prijzen hebben betrekking op de huidige abonnementsvormen van Telfort en gelden alleen voor nieuwe klanten. De nieuwe prijzen van de mobiel internetbundels betreffen een reguliere prijswijziging van de huidige abonnementsvormen van Telfort. KPN, Hi en Telfort zullen later deze zomer volledig nieuwe abonnementsvormen presenteren, die aansluiten op de forse toename van mobiel internetgebruik.

De nieuwe prijzen hangen samen met een snelheidsverhoging van het dataverkeer en de invoering van een gerichte datagrens voor mobiel internetbundels. Afhankelijk van de bundel die nieuwe klanten kiezen, betreft dit een prijsdaling of een prijsstijging ten opzichte van de ‘oude’ mobiel internetbundels. Voorheen konden klanten kiezen uit een surf&mail bundel met maximale snelheid van 768 Kbps (down)/ 384 Kbps (up) voor € 9,95 per maand, of een surf&mail extra snel bundel met maximale snelheid van 1,5 Mbps (down)/ 384 Kbps (up) voor € 14,95 per maand.

Voortaan kunnen klanten bij de keuze van een abonnement de afweging maken hoeveel ze per maand willen besteden aan mobiel internet. Het is dan meteen duidelijk welke snelheid ze mogen verwachten en hoeveel data ze hiervoor mogen verbruiken. Hiermee kunnen ze hun internetverbruik op de smartphone, laptop en tablet voorspelbaar en inzichtelijk houden. De nieuwe prijzen voor mobiel internet zien er als volgt uit:
Internet op je mobiel* tarief p/mnd
Surf&mail 200MBM tot 1 Mb/s (download) 6,95
Surf&mail 1GB tot 3.6 Mb/s (download) 10,95
Surf&mail 1.5GB tot 3.6 Mb/s (download) 15,95


Bron Telfort
Kies BBcode image, plak in handtekening.

?id=1wqxcou
speed-testing
 
data-full-width-responsive="true">
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Nieuwe prijzen mobiel internetbundels', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
met mobiel naar eigen nummer bellen werkt niet Eigen voip telefoon netwerk: voipbuster, budget phone, optibel, etc. : 3 25 dec 2014
Exclusief verlengaanbod is 50% duurder dan voor nieuwe klant? Algemeen : 1 25 jul 2013
Nieuwe klant Eigen netwerk achter het Telfort modem : 3 14 mrt 2013
Wifi via Zyxel Modem op mobiel werkt niet WiFi : 1 12 feb 2013
Geen Telfort WiFi op mijn mobiel WiFi : 3 06 nov 2012
Advertentie
data-full-width-responsive="true">