obey-robots.txt
Advertentie
data-full-width-responsive="true">
Onderwerp bekijken
Telfort Gebruikers Groep - Experts helpen klanten » Telfort internet verbindingsproblemen » Storing
 Onderwerp afdrukken
Website Linkwitzlab.com niet te openen.
Bert
Sinds januari 2010 kan ik de website Linkwitzlab.com (loudspeaker system design) niet meer openen. Bij aanklikken gebeurt er niets totdat bericht "De wachttijd voor de verbinding is verstreken" verschijnt. Voor het overige werkt alles goed. Heb van alles geprobeerd, o.a. "naakt" het net op zonder enige beveiliging, AVG gedeinstalleerd samen met uitschakelen Zonealarm en uitgezette firewall in de ZyXel P-2602 HW D1A. Dit zowel met Mozilla als met Internetexplorer. Geen resultaat, deze site opent niet. Mijn IP adres is van de groep 82.168. Graag zou ik willen weten of anderen wel deze site kunnen openen met dezelfde IP adres groep of een andere, dit wel mededelen svp. Bij de helpdesk opent deze site wel is mij medegedeeld.
Weet iemand hoe dit komt? en kan iemand mij helpen dit op te lossen? Speedtest.nl geeft momenteel de volgende resultaten: dwn 1014.9 KB/sec, up 86.7 en 733 conn/min , werkt toch goed zou ik zeggen. Bij mijn kennissen met andere providers kan deze site zonder probleem worden geopend.
 
Morpheus
Al eens geprobeerd om vanaf een andere computer, ingeplugt op dezelfde router, verbinding te maken met de website? Zo valt met 100% zekerheid uit te sluiten dat het aan de computer ligt.
 
Bert
Aan Morpheus. Heb 3 pc's op de ZyXel aangesloten, bij geen van hen is de site te openen.
 
henkd
Vanaf 82.170.------ niet tebereiken

Henk
 
Morpheus
Hier ook niet te bereiken. Er zit een router bij xo.net die al het verkeer (misschien ook gedeeltelijk) vanuit Telfort blokkeert. Dat kan dus een gezellig kat en muis spelletje worden tussen dat datacenter en Telfort. Wink Lijkt me het beste dat u dit voorlegt aan hun technische dienst zodat Telfort uit de blacklist wordt gehaald van xo.net.

P.S. Tot die tijd:
http://1.1.hidemyass.com/encrypted/L2...RjljTHQ%3D
Gewijzigd door Morpheus op 07 april 2010, 15:34
 
Bert
Mijn zoon 195.240.etc. kan hem ook openen, dat had ik op 1 april (geen grap!) reeds aan de helpdesk gemeld.
 
Morpheus
Heb hier ook 82.168.xx.xx, en was niet te bereiken. Misschien dat ze bepaalde reeksen IP adressen blokkeren omdat er een botnet aanval mee uit is gevoerd. Blijft natuurlijk puur gokken totdat je contact hebt gehad met de eigenaar van de xo.net router.
Gewijzigd door Morpheus op 08 april 2010, 08:11
 
Bert
Dank Morpheus, voor IP; mijn vriend Wim, ook horende bij de groep 82.168 kan de site ook niet openen. Ik ben benieuwd of er uberhaupt een is uit die groep 82.etc. die de site wel kan openen. Ik begrijp niet dat ze dit bij de helpdesk niet onderzoeken en daarna mededelen. Want als het zo is, waar het voor mij op lijkt en ook voor jou denk ik, hoe kunnen ze (telfort helpdesk) je dan adviseren met hen telefonisch contact op te nemen, terwijl de fout bij hun ligt. Ben ook benieuwd hoeveel andere sites hierdoor niet geopend kunnen worden.
 
Morpheus
@Bert,
Ik kan me best voorstellen dat een helpdesk medewerker geen inzicht heeft op blokkades die misschien wel niet eens door Telfort worden bijgehouden. Daarbij loopt een helpdesk medewerker meestal een script af, tenzij je wordt doorgestuurd naar een zogeheten 2e lijns medewerker.

Geen site die gehost is bij xo.net zal niet bereikbaar zijn, neem ik aan. Heb hier geen beschikking over een Telfort abonnement, maar volgens een WHOIS lookup worden onder andere de volgende domeinen gehost door xo.net:

http://www.628rad.com
http://www.714baohiem.com
http://www.9netave.com
 
Bert
@Morpheus. Nog bedankt voor de link naar omleiding. Kreeg ook nog een andere van een vriend: "itsHidden" . Heb via e-mail gevraagd of zij van plan zijn daaraan wat te doen. Via telefoon mislukte het vanmiddag contact te krijgen. Hoe krijg je een tweede-lijns medewerker te pakken?
 
data-full-width-responsive="true">
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Website Linkwitzlab.com niet te openen.', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Bellen met FritzBox 7490 werkt niet meer na update Telfort Storing : 5 09 jan 2017
Bellen met FritzBox 7490 werkt niet meer na update Telfort Telfort met eigen modem/router : 2 23 dec 2016
Kan niet meer in mijn telfort komen Algemeen : 2 13 nov 2016
kan niet meer downloaden met telfort Usenet : 2 12 nov 2016
smtp server van telfort werkt niet Telfort SMTP, POP3, NNTP, Nieuwsgroepen etc... : 5 12 aug 2016