obey-robots.txt
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
bkr codering waar ik niks van afweet
Trang
Beste Telfort, Beste Daphne,

Ik heb een probleem en ik hoop dat jullie mij zo spoedig mogelijk kunnen helpen. Ik lees hier op het forum dat Daphne de heldin is onder het oplossen van problemen.
Momenteel ben ik bezig een huis te kopen en daarbij hoort een hypotheek. Nu blijk ik een BKR codering te hebben, na mijn eigen gegevens bij BKR op te vragen blijkt dat ik een codering van Telfort te hebben waar ik helemaal niks van af weet. Ik schrok me echt rot! Zo ver ik mij kan herinneren heb ik ook nog nooit een Telfort abonnement gehad, het blijkt zelfs een A2 codering te zijn.
Ik heb vorige week tig malen met de klantenservice gebeld, maar die willen mij ook niet echt verder helpen. Ik ben echt de wanhoop nabij. Er zijn helemaal geen gegevens van mij bekend in jullie bestand. Ik vind het zo raar hoe kan ik een BKR codering hebben als ik niet bekend ben bij jullie???? Zou jullie dit alsjeblieft met spoed kunnen uitzoeken, ik kan hierdoor nu geen hypotheek afsluiten. Ik heb een BKR codering waar ik niks van af weet en bij een provider waar ik nog nooit een abo heb gehad!!!! 25 maart is de einddatum om een hypotheek rond te krijgen anders moet ik alles afblazen, zou dit alsjeblieft met enige spoed kunnen?!

Met vriendelijke groet,
Gewijzigd door Trang op 21 maart 2010, 09:42
 
Telfort webcareteam
@Trang

Op ons forum heeft u ook een bericht geplaatst. Inmiddels is uw klacht doorgezet naar de betreffende afdelingen. Zij doen hun best om zo spoedig mogelijk te reageren. Ik geef meteen aan dat ik niet kan garanderen dat de uitkomst positief voor u uitpakt. Net als u ben ik ook in afwachting.

Daphne
Gewijzigd door Telfort webcareteam op 22 maart 2010, 12:35
Wij helpen je graag op dit openbare forum. Telfort webcare reageert niet op privéberichten.
 
data-full-width-responsive="true">
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'bkr codering waar ik niks van afweet', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Waar kan ik nog snelheidswinst mee behalen Snelheid : 12 23 feb 2009
Waar is telfort gebleven? Opleveringsproblemen : 9 03 jun 2008
Hoe en waar kun je verifiëren of ADSL-signaal via KPN- dan wel Tiscali netwerk binnenkomt.? Algemeen : 7 02 feb 2008
Advertentie
data-full-width-responsive="true">