obey-robots.txt
Advertentie
data-full-width-responsive="true">
Onderwerp bekijken
 Onderwerp afdrukken
Stilzwijgend verlengen
Sillycious
Mijn sim-only abo bij Telfort is stilzwijgend verlengt. Waardeloos, want ik wilde er weg, omdat ze slecht te bereiken zijn: mail bij Telfort online wordt niet verstuurd en je moet noodgedwongen een duur nummer bellen voor hun z.g. 'klantenservice'.
Ik heb 2 abo's lopen bij Telfort, dus tja, dan kan het gebeuren dat je niet meer weet welk abo er wanneer eindigt, dus had het in mijn ogen niet meer dan normaal geweest dat je herinnert wordt aan het feit dat je tijdig d.m.v. mail of brief, desnoods SMS, je abo afloopt zodat je tijdig kan kiezen voor blijven of weggaan. Ik vind de service van Telfort waardeloos geworden. Ik wil graag weten of ik evengoed nog onderuit kan komen onder dat abo.

Gr.
Silly
 
data-full-width-responsive="true">
ton2e

Quote

Sillycious schreef:
Mijn sim-only abo bij Telfort is stilzwijgend verlengt. Waardeloos, want ik wilde er weg, omdat ze slecht te bereiken zijn: mail bij Telfort online wordt .......... kan het gebeuren dat je niet meer weet welk abo er wanneer eindigt, dus had het in mijn ogen niet meer dan normaal geweest dat je herinnert wordt aan het feit dat je tijdig d.m.v. mail of brief, desnoods SMS, je abo afloopt zodat je tijdig kan kiezen voor blijven of weggaan. Ik vind de service van Telfort waardeloos geworden. Ik wil graag weten of ik evengoed nog onderuit kan komen onder dat abo.


Nagenoeg geen enkel bedrijf (ook op andere gebieden zoals verzekeringen, abonnementen, ...) leveren een dergelijke service. Enige optie is dit soort zaken in een (electronische) agenda bijhouden en ook zijn er websites die je waarschuwen voor belangrijke data.

De service in deze van Telfort is dus even goed of slecht als van iedere andere provider.
 
EdP
Bingo! Nu weet je waar Telfort van leeft. Goeiekope abbonnementjes verkopen en dan maar hopen dat je de opzegtermijn van 3 maanden was vergeten. Gelukkig valt de schade nog redelijk in te perken, want na je minimale contractduur heb je geen jaarabonnement meer en kun je gewoon tussentijds opzeggen.

Volgende keer kun je jezelf ook ruim vantevoren een reminder laten sturen door diverse reminder-diensten, een agenda-item in je telefoon of Outlook agenda om 's wat te noemen (zelfde als Ton2e's antwoord). Desnoods een papieren zakagenda als je dat hebt.

By the way, slecht bereik kan aan de provider liggen, maar kan ook aan je toestel of je woning liggen. Heb je buiten op straat wel bereik en binnen niet, dan helpt opzeggen je niet verder.
Gewijzigd door EdP op 20 april 2008, 18:08
 
Spring naar forum:
Nieuw onderwerp Antwoorden
Gebruik BBcode of HTML om naar; 'Stilzwijgend verlengen', te verwijzen!
BBcode:
HTML:
Vergelijkbare onderwerpen
Onderwerp Forum         Laatste bericht
Stilzwijgend verlengt. Algemeen : 1 18 aug 2011
Verlengen Internetabo Algemeen : 1 05 aug 2010